Horst aan de Maas overheerst tijdens krachtmeting in Brunssum

ma 29 apr, 12:26 Algemeen
Afbeelding

Horst aan de Maas werd afgelopen weekend weer duidelijk op de kaart gezet: zowel Bart Marcelissen uit Broekhuizenvorst als Kevin Classens uit Meerlo hebben topprestaties geleverd tijdens de nationale krachtmeting ‘Sterkste Man’ in Brunssum. Deze wedstrijd, georganiseerd door meervoudig Sterkste Man van Nederland Alex Moonen, trok deelnemers uit het hele land en zelfs uit België. 

Kevin Classens wist de winst te pakken in de -105 kg klasse met indrukwekkende prestaties in de loglift en de deadlift. Zijn uithoudingsvermogen en kracht waren ongeëvenaard in zijn gewichtsklasse.

Bart Marcelissen domineerde vervolgens in de open klasse, waarbij hij zowel in de loglift, waar hij eindigde met een indrukwekkende 145 kilo, als in de deadlift, met een eindscore van 330 kilo, zijn kracht toonde. Zijn totaalgewicht was veruit het hoogste van alle deelnemers, wat hem een overtuigende overwinning opleverde.

Met deze successen tonen Kevin en Bart de kracht van Horst aan de Maas in de wereld van krachtsporten en zetten ze hun gemeente trots op de kaart.