Terug naar de kern: Lokale politiek in Horst aan de Maas

do 18 apr, 17:59 Politiek
Marc Cremers
Rob Driessen, BVNL Horst aan de Maas
Rob Driessen, BVNL Horst aan de Maas

Onder de vlag van BVNL bouwen we al ruim twee jaar aan een betere gemeente, met één steen tegelijk. Tijd voor een persoonlijke evaluatie, tijd om eens verder te kijken, misschien wel tijd om los te laten.

Veel onderwerpen kwamen tijdens die gedachten voorbij, het asielbeleid, windturbines, Toverland, Greenport. Zomaar enkele thema’s die best wel impact (kunnen) hebben op onze gemeente en we ons stinkende best voor hebben gedaan, en nog steeds doen, om het belang van onze inwoners te behartigen. Ik evalueer het dossier Californië (tot dusver). Het dossier dat me trouwens nog steeds doet denken aan het nummer van The Eagles waar ik vroeger (verplicht) naar moest luisteren van mijn vader.

“We are programmed to receive. You can check out any time you like, But you can never leave!” Hoe toepasselijk misschien ook wel. Ik had persoonlijk meer met Desperado, de vrije vogel toch?

Het belang van Horst aan de Maas blijft me inspireren om te geloven in de kracht van lokale politiek, gebouwd vanuit de basis omhoog. De echte verandering begint hier, in onze straten, in onze gemeenschap. Het gaat om de mensen die elke dag door onze straten lopen, de ondernemers die onze economieën drijven, de kinderen die onze toekomst vormen.

Wil je meer betekenen voor je straat, wijk of dorp of wil je gewoon eens sparren?

Neem contact op: r.driessen@gemeenteraadhorstaandemaas.nl

“Desperado, why don’t you come to your senses? Come down from your fences, open the gate.”

Rob Driessen